Θεραπευτές Περιστέρι

ΓΚΙΩΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

,

Η Χριστίνα Γκιώνη είναι απόφοιτη του τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εκπαιδευτεί στην παιγνιοθεραπεία από το ψυχοθεραπευτικό κέντρο δια βίου μάθησης “το Έρμα” και έχει παρακολουθήσει επιτυχώς σεμινάρια πάνω στην παιγνιοθεραπεία, τη δραματοθεραπεία, την εκπαίδευση και τα ζητήματα φύλου. Επίσης παρακολουθεί το ετήσιο σεμινάριο ειδικής αγωγής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Έχει εργαστεί ως ερευνήτρια στο ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, ενώ ως φοιτήτρια παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά. Συμμετέχει ως εθελόντρια στην ομάδα Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑΜΕΑ “Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός” και έχει λάβει μέρος σε παραστάσεις του συλλόγου.

Επίσης έχει συμμετάσχει σε παιδικές σειρές για λογαριασμό της Amazon και του Disney+ ως ηθοποιός φωνής σε επίπεδο μεταγλώττισης.

ΜΟΡΦΙΑΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

,

Η Μορφιάδου Βασιλική είναι Ψυχολόγος(MSc), με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και εκπαιδευόμενη Ψυχοθεραπεύτρια στη Συστημική – Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία. Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει λάβει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην «Αντιμετώπιση Εξαρτήσεων» από την Ιατρική Σχολή Αθηνών. Επιπλέον έχει εκπαιδευτεί στην Αντιμετώπιση Διατροφικών Διαταραχών και Παιδικής Παχυσαρκίας, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) και αποκτώντας τον τίτλο » Master Practitioner in Eating Disorders».
 
 Έχει εργαστεί εθελοντικά στο Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής Αθηνών ασχολούμενη με την αξιολόγηση μαθησιακών δυσκολιών παιδιών και εφήβων και τη συμβουλευτική γονέων. Παράλληλα έχει εργαστεί εθελοντικά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν», στο οποίο παρακολούθησε διεπιστημονικές συναντήσεις επιστημόνων ψυχικής υγείας και εκπαιδεύτηκε στη χορήγηση ψυχομετρικών τεστ ενηλίκων στα πλαίσια της νοσοκομειακής περίθαλψης.
 
 Έχοντας ως προτεραιότητα τη συνεχή επιμόρφωση, έχει παρακολουθήσει ημερίδες και σεμινάρια σχετικά με την ψυχική υγεία και την ψυχοθεραπεία ενηλίκων, ενώ αρθρογραφεί σε γνωστή ιστοσελίδα ψυχολογίας για θέματα που αφορούν την ιστορία της ψυχολογίας και τους βασικότερους εκπροσώπους της.

ΜΑΥΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

, ,

«Το όνομα μου είναι Μαυρίας Κωνσταντίνος και είμαι καθηγητής μαθηματικών. Από την εισαγωγή μου στο πανεπιστήμιο άρχισα να παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου συνεχίζοντας μέχρι σήμερα με ευθύνη στα παιδιά και στους γονείς τους αλλά και πολύ αγάπη απέναντι στο αντικείμενο της γνώσης αλλά και στους μαθητές!

ΝΑΟΥΜΗ ΕΛΕΝΗ

, ,

Ονομάζομαι Ναούμη Ελένη και είμαι φιλόλογος, απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Έχω λάβει πιστοποιητικό επιμόρφωσης στο Ετήσιο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή του ΕΚΠΑ κι έχω παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την Ειδική Αγωγή, τη Διάσπαση Προσοχής και τον Σχολικό Εκφοβισμό. Η επαγγελματική μου εμπειρία περιλαμβάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου τα τελευταία δεκατρία χρόνια, καθώς και παράλληλη στήριξη σε αυτιστικούς μαθητές Δημοτικού τα τελευταία έξι χρόνια.

ΚΙΟΥΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

, , ,

Ονομάζομαι Κιούση Βασιλική και είμαι πτυχιούχος Κλασικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Εχω λάβει πιστοποίηση στο 9μηνο σεμινάριο του ΕΚΠΑ με τίτλο «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» και στο 9μηνο σεμινάριο του Εκπαιδευτικού Κέντρου Επιμόρφωσης και Κατάρτισης σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Πατρών με τιτλο «Αυτισμός». Έχω, ακόμα, παρακολουθήσει σεμίναρια σχετικά με τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος, ΔΕΠΥ, Δυσλεξία και Μαθησιακές δυσκολίες και Αναπτυξιακή Γλωσσική Διαταραχή, καθώς επίσης και με την διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων (Αρχαία, Ιστορία, Λογοτεχνία) στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο.

ΝΤΑΒΑΝΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

,

Ο Νίκος Νταβανέλος είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και
κάτοχος του International MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιπλέον, διαθέτει μεταπτυχιακό Master of Science in Information Technology του Hellenic American University.

Επί σειρά ετών παραδίδει μαθήματα στα αντικείμενα της Φυσικής, των Μαθηματικών και της Χημείας, σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

ΓΚΑΝΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

, ,

Ονομάζομαι Γκανάρα Βασιλική και είμαι μαθηματικός.Γεννηθηκα στα Ιωάννινα,όπου και σπούδασα.Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι με παιδιά όλων των ηλικιακών βαθμίδων παρέχοντας τους υποστήριξη στην καθημερινή τους μελέτη.

ΣΤΑΜΑΤΕΛΙΑ ΑΘΗΝΑ

, ,

Η Αθηνά Σταματελιά είναι φυσικός, απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με κατεύθυνση Ηλεκτρονική-Υπολογιστές-Τηλεπικοινωνίες-Αυτοματισμός. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια παιδαγωγικής προσέγγισης, διαχείρισης σύγχρονης τεχνολογίας και ιστορίας της επιστήμης.
Εξειδικεύεται στην διδασκαλία και ανάπτυξη κριτικής σκέψης στις θετικές επιστήμες. Η πολυετής διδακτική της εμπειρία περιλαμβάνει μελέτη και προετοιμασία μαθητών όλων των σχολικών βαθμίδων, καθώς και φοιτητών είτε προπτυχιακού είτε μεταπτυχιακού επιπέδου.

ΚΑΛΑΡΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

, ,

Ο Καλαρύτης Γιώργος είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην Ψυχολογία. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Σχολική Ψυχολογία (Τμήμα Ψυχολογίας, ΕΚΠΑ) και έχει εξειδικευθεί στην Ειδική Αγωγή-Μαθησιακές Δυσκολίες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στα πλαίσια πρακτικής άσκησης έχει εργαστεί σε ειδικά σχολεία και ΚΕΔΑΣΥ, ενώ διαθέτει εμπειρία και ως συνοδός σε κατασκηνώσεις για άτομα με αναπηρία. Τα τελευταία επτά χρόνια παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά τυπικής και μη τυπικής ανάπτυξης όλων των βαθμίδων, ενώ έχει ασχοληθεί με την παράλληλη στήριξη παιδιών με ΔΕΠΥ και ΔΑΦ.

ΣΚΟΥΡΑ ΑΝΝΑ

,

Η Άννα Σκούρα είναι ειδική εκπαιδευτικός για παιδιά και εφήβους και υποψήφια για MSc Σχολικής Συμβουλευτικής και Καθοδήγησης στο κοινό διακρατικό ΠΜΣ του ΠΤΔΕ του ΕΚΠΑ και του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Συντομαολοκληρωνει τις απουδες της. Εργάζεται ως ειδική παιδαγωγός σε κέντρα ειδικών θεραπειών. Έχει εργαστεί στην πρωτοβαθμια εκπαίδευση ως ειδική βοηθός τάξης σε παιδια στο φάσμα του αυτισμού. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής του ΕΚΠΑ.-Τμημα Ιστορίας &Αρχαιολογιας.Εχει μετεκπαιδευτεί στο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και είναι κάτοχος βεβαίωσης Νοηματικής Γλώσσας επιπέδου Α’ από το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών. Έχει παρακολουθήσει Σεμινάριο ΆξιολογικήςΨυχοσωματικης Συμβουλευτικής στο ΕΚΠΑ..Μιλάειαγγλικά,γαλλικά και ιταλικά.Είναι συνεργάτης της Κιβωτού Παιδικές Υποθέσεις ως υπεύθυνη συντονίστρια των SummerCamp σε Ειδικο Σχολείο. Εργάζεται με παιδιά και γονείς παιδιών στο φάσμα του αυτισμού, νοητική υστέρηση, ΔΕΠΥ και μαθησιακές δυσκολίες. Στόχος της είναι η συνεκπαίδευση και η συμπερίληψη ΑμεΑ στο σχολικό και κοινωνικό περιβάλλονγενικούπληθυσμού.