Φιλόλογος

ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

, ,

Απόφοιτος πτυχιούχος νεοελληνικής φιλολογίας,το 2012, του Τμήματος φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Ειδικευμένη στον τομέα νεοελληνικής έκθεσης και λογοτεχνίας.
Έχω ασχοληθεί με αρκετά σεμινάρια σχετικά με την ποίηση και τη πεζογραφία καθώς επίσης και με σεμινάρια σχετικά με τη παιδική ψυχολογία και τις μαθησιακές δυσκολίες .(αυτισμός, δυσλεξία, υπερκινητικότητα και άλλες σύγχρονες μαθησιακές δυσλειτουργίες).Εργαστηκα ως καθηγήτρια σε κέντρα μελέτης αλλά και ως δασκάλα υπεύθυνη παράλληλης στήριξης σε δημοτικά, σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

ΜΗΛΙΟΡΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

,

Η Μηλιόρδου Γεωργία  είναι απόφοιτη του τμήματος φιλολογίας  του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  με κατεύθυνση την κλασική φιλολογία. Έχει παρακολουθήσει και έχει συμμετάσχει στα πλαίσια πρακτικής άσκησης στις διδακτικές ώρες των φιλολογικών μαθημάτων  σε γυμνάσια  και λύκεια.  Η εργασιακή της δραστηριότητα περιλαμβάνει την καθημερινή μελέτη και προετοιμασία μαθητών δημοτικού – γυμνασίου και λυκείου.

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

,

Η Κυριακοπούλου Ελένη είναι απόφοιτη του τμήματος Φ.Π.Ψ. του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εξειδικευτεί στην Ειδική Αγωγή και παράλληλα με τις σπουδές της παρακολούθησε και πλήθος σεμιναρίων σχετικών με την εκπαίδευση. Η εργασιακή της δραστηριότητα περιλαμβάνει πολυετή υποστήριξη μαθητών στην καθημερινή τους μελέτη.