Εργοθεραπευτές

ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΔΟΞΑ

,

Η Σταυρακάκη Δόξα είναι εργοθεραπεύτρια, απόφοιτη του τμήματος Εργοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας.
Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης εργάστηκε στο ΠανεπιστημιακόΓενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης αλλά και στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων.
Η κλινική και εργασιακή της εμπειρία περιλαμβάνει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με νοητική υστέρηση, διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές , διαταραχές στον κινητικό συντονισμό, με διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας. Συγχρόνως έχει εμπειρία στον τομέα της αποκατάστασης σε άτομα με αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδιά, κακώσεις νωτιαίου μυελού και άλλες παθήσεις.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με την εργοθεραπεία αλλά και την ψυχική υγεία.

ΦΟΥΣΤΕΡΗ ΑΡΓΥΡΩ

,

Η Φουστέρη Αργυρούλα είναι Εργοθεραπεύτρια, απόφοιτη του τμήματος Εργοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες γύρω από την Εργοθεραπεία αλλά και την ψυχική υγεία. Έχει συμμετάσχει σε κατασκήνωση ως συνοδός ατόμων με ειδικές ανάγκες και έχει εκτελέσει την πρακτική της άσκηση δίπλα σε καταξιωμένους και έμπειρους Εργοθεραπευτές.

ΤΣΟΜΠΟΥ ΣΟΦΙΑ

,

Η Τσόμπου Σοφία είναι εργοθεραπεύτρια, απόφοιτη του ΑΤΕΙ Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας εργάσθηκε α) στην ελεπαπ και σε ειδικά σχολεία, β) σε κέντρα θεραπειών, γ) έχοντας ατομικές συνεδρίες κατ οίκον, δ) πραγματοποιώντας παράλληλη στήριξη παιδιών με κινητικά προβλήματα.

Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων όπως σεμινάριο στην παιδιατρική εργοθεραπεία, σεμινάριο στην αισθητηριακή ολοκλήρωση, σεμινάριο στη δυσγραφία.
Πραγματοποιεί, δε, ατομικές εποπτείες με τον Στράτο Αλεξάνδρου.