ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΣ

Λογοθεραπευτής

Μανεσιωτης Τασος

O Tάσος Μανεσιώτης είναι απόφοιτος του Τμήματος Λογοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου (Καλαμάτα).

Είναι γνώστης του TEACCH program, το οποίο είναι ένα πρόγραμμα για την επικοινωνία και την εκπαίδευση παιδιών με διαταραχή στο φάσμα του αυτισμού. Πρόκειται για ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα και στηρίζεται στη δομημένη διδασκαλία και στη δόμηση του φυσικού περιβάλλοντος, του καθημερινού προγράμματος, των δραστηριοτήτων και του υλικού και στη χρήση οπτικών συνθημάτων για την ενίσχυση της επικοινωνίας.

Επιπλέον, η επιμόρφωση του περιλαμβάνει το Πρόγραμμα ΜΑΚΑΤΟΝ, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα επίπεδα και μπορεί να υποστηρίξει ανθρώπους, τους οποίους το επικοινωνιακό και γλωσσικό έλλειμμα εμποδίζει σημαντικά στο να αλληλεπιδράσουν κατάλληλα με τον περιβάλλοντα κόσμο και βασίζεται σε οπτικά μοντέλα.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, υπήρξε συνδιοργανωτής Επιστημονικών Ημερίδων Λογοθεραπευτικού περιεχομένου. σε συνεργασία με το Σ.Ε.Λ.Λ.Ε. (Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος) και την Π.Α.Λ.Ο. (Πανελλήνια Αντικωφωτική & Λογοθεραπευτική Οργάνωση), οι οποίες διεξήχθησαν στο χώρο του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου.

Teaching Skill

Testimonials