ΓΙΑΡΜΑΔΟΥΡΟΥ ΑΜΑΛΙΑ

Ειδικός Παιδαγωγός

Γιαρμαδουρου Αμαλια

Η Γιαρμαδούρου Αμαλία είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Εξειδικεύτηκε με μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ειδική Αγωγή και συνεχίζει να εμβαθύνει την έρευνα ως υποψήφια Διδάκτωρ.

Η εκπαίδευση της περιλαμβάνει σεμινάρια που αφορούν Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής- Υπερκινητικότητα, Διαταραχές Επικοινωνίας και Μάθησης, Διάγνωση και Αποκατάσταση Μαθησιακών δυσκολιών καθώς και τη θεραπεία μέσω της Τέχνης.

Εργάζεται τα τελευταία χρόνια στις δομές της εκπαίδευσης, ως ειδική παιδαγωγός μαθητών με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές εφαρμόζοντας εξειδικευμένα/εξατομικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ικανότητες των παιδιών.

Έχει εκπαιδευτεί σε τρόπους επικοινωνίας μέσω ανταλλαγής εικόνων(PECS), είναι γνώστης γραφής τυφλών Braille, καθώς και Νοηματικής Γλώσσας.Παράλληλα, έχει εξειδικευτεί στην παρέμβαση των μαθησιακών δυσκολιών καθώς και στην χορήγηση ψυχοδιαγνωστικών εργαλείων όπως το ΑθηνάΤεστ.
Αποζητά συνεχώς νέους δρόμους επιμόρφωσης και βελτίωσης έχοντας πάντα ως κεντρικό άξονα το παιδί.

Teaching Skill

Testimonials