ΜΑΣ ΛΕΙΨΑΤΕ

02Απρ
0 comment

Αγαπητοί γονείς,

Όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και περισσότερο αισθητή η απουσία σας και ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ να βρεθούμε ξανά μαζί με εσάς και με τα υπέροχα παιδάκια σας, παιδιά μας.
Για όλους εμάς, εσάς είναι ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με την οικογένεια μας, τον σύντροφό μας, τα παιδιά μας , με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Επιτέλους, έχουμε χρόνο να μας φροντίσουμε, να φροντίσουμε ο ένας τον άλλον, να γυμναστούμε παρέα, να συνεργαστούμε, να συμφιλιωθούμε, να παίξουμε επιτραπέζια, να δούμε ταινίες, να εκφράσουμε τα άγχη μας και να καθησυχαστούμε, να μαγειρέψουμε παρέα, να κάνουμε όλοι μαζί βίντεο κλήσεις με όσους δεν μπορούμε να συναντήσουμε από κοντά.

Μένουμε στα σπίτια μας με σκοπό να υπερασπιστούμε τη ΖΩΗ και την ανθρώπινη ΑΞΙΑ, και αυτά δεν πρόκειται να συμβούν με συναισθήματα Φόβου και Πένθους.

Η θεραπευτική μας ομάδα είναι εδώ, παρούσα, γεμάτη αγάπη, ευγνωμοσύνη, θετική ενέργεια και αισιοδοξία για να στηρίξει και να καθοδηγήσει σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή αυτογνωσίας και κρίσης ρόλων.

Είναι για όλους μας μια πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση. Να θυμάστε: η καλύτερη θέα είναι από πολύ ψηλά από εκεί που ήταν δύσκολη η ανάβαση.

Είμαστε στη διάθεση σας για επικοινωνία μέσω Skype, τηλεφωνήστε στα τηλέφωνα:
2105785008 Περιστέρι «Τα Παιχνίδια του Λόγου»
2105140052 Σεπόλια «Παιχνίδια Λόγου & Γραφής»

Με νοσταλγία,
Με αγάπη,
Υπεύθυνη Θεραπειών Τσαμασίρου Μαίρη
Κοινωνική Λειτουργός

Leave your thought