Ενημέρωση για γονείς

15Μαΐ
0 comment

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση που δείξατε στο Κέντρο μας και μας εμπιστευτήκατε ότι πολυτιμότερο έχετε, τα παιδιά σας! Θέλοντας να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε όσο καλύτερα γίνεται, ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες τους οποίους  πολλοί από εσάς εργάζεστε, διοργανώνουμε τμήματα φύλαξης παιδιών, με σκοπό την δική σας εξυπηρέτηση αλλά και την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων!!

Από τις  16 Ιουνίου έως και τις 30 Ιουνίου θα λειτουργήσουν πρωινά τμήματα, από τις 8:00 το πρωί μέχρι και τις 14:00 το μεσημέρι. Από την 1η  Ιουλίου μέχρι και τις 30 Αυγούστου θα λειτουργήσουν πρωινά αλλά και απογευματινά προγράμματα φύλαξης, από τις 8:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ.

Σκοπός των προγραμμάτων είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών,  μέσω των τεχνών (ζωγραφική, θέατρο, αφήγηση παραμυθιού, μουσικό-κινητική αγωγή, μαγειρική, κ.ά.) από εξειδικευμένους Ειδικούς Παιδαγωγούς-θεραπευτές, η ενίσχυση των κοινωνικών τους δεξιοτήτων μέσω των ομαδικών δραστηριοτήτων αλλά και της καινοτόμου μεθόδου τουβλό-κατασκευών από θεατρολόγους και παιδοψυχολόγους, καθώς και η προετοιμασία των μεγαλύτερων φίλων μας, για την επόμενη τάξη μέσω παιχνιδιών και ευχάριστων δια-δραστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με σκοπό τη συντήρηση και υπενθύμιση των όσων έχουν δουλέψει οι μαθητές, αλλά και μιας πρώτης επαφής των όσων πρόκειται να μάθουν τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά με παιδαγωγούς.

Οι δραστηριότητες θα οργανωθούν σε μικρά γκρουπ, ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών. Το ωράριο προσαρμόζεται κατόπιν συνεννόησης, βάσει των αναγκών της οικογένειας, όπως ανάλογα διαμορφώνεται και το κόστος, με οικονομικά πακέτα:

1.Με την ημέρα (3ευρώ ανά ώρα/10ευρώ το τετράωρο)

2.Την εβδομάδα (40 ευρώ)

3.Τον μήνα (120 ευρώ)

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 31/6/2017 για την έγκαιρη κράτηση θέσεων στις ομάδες μας. Θα χαρούμε να σας έχουμε όλους κοντά μας και να περάσουμε μαζί ένα αξέχαστο καλοκαίρι!!!!

Leave your thought